Workshops in Breda

Het is bij Kickfit mogelijk om workshops te boeken voor zowel particulieren als bedrijven. De workshops van Kickfit zijn leuk en interactief. Het is een super leuke invulling voor een teambuilding activiteit in Breda. De deelnemers kunnen onder andere op een laagdrempelige kennis maken met het kickboksen.

Workshops voor particulieren

Er is een groot aanbod voor workshops en dit maakt het soms erg lastig om een keuze te maken. Ben jij sportief aangelegd en vind je een sportieve workshop een uitdaging? Dan kan Kickfit de ideale oplossing zijn.

Kickfit biedt workshops aan die de unieke mix van fitness en kickboksen bezit. Je werkt tijdens deze workshop in tweetallen en mag jezelf helemaal uitleven op stoot- en trapkussens. Naast dat dit ontzettend leuk is om te doen, word je er ook nog eens fit van!

Wanneer men aan kickboksen denkt, wordt er vaak direct een link gelegd aan fysiek contact en sparren. Wanneer je een workshop bij Kickfit boekt, hoef je hier niet bang voor te zijn. Er is namelijk geen direct fysiek contact. Alle kickbokstechnieken wordt uitgevoerd op stoot- en trapkussens. Dit maakt de workshop voor iedereen toegankelijk en je zult geen kleerscheuren of blauwe plekken oplopen bij deelname. Je mag je gewoon lekker uitleven op de stoot- en trapkussens!

Alle trainers van Kickfit zijn gecertificeerd en gaan passievol aan de slag om jullie een toffe workshop te geven. De vorm van deze workshop wordt door de trainers volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers, het doel van de workshop en de gewenste tijdsduur. Bijkomend voordeel is dat deze workshop overal gegeven kan worden, zowel binnen als buiten.

Na de sportieve workshop zullen wij een algemeen sport- en voedingsadvies geven. Je zult wat tips en trucs meekrijgen in de vorm van sportoefeningen voor thuis of op het werk. Als afsluiting krijgen jullie allemaal nog een drankje. Ook is het mogelijk om iemand in het zonnetje te zetten, deze persoon krijgt dan een sportartikel van Kickfit cadeau.

Workshops voor bedrijven

Het plannen van bedrijfsuitjes is een leuke taak, maar soms ook erg lastig. Een workshop is een leuk bedrijfsuitje, maar dan moet je wel weten welke hier geschikt voor is. Kickfit is een ideale partner om voor jouw bedrijf een workshop te verzorgen.

Kickfit is geschikt voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, kick-offs en meer. De sportieve workshop die Kickfit aanbiedt is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen die niet sportief zijn. Daar komt bij dat de workshop wordt afgestemd op het bedrijf, en dit neemt natuurlijk veel voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan:

  • teambuilding;
  • interactie;
  • ontlading van eventuele werkdruk/stress.

Een workshop van Kickfit zorgt ervoor dat de deelnemers zich bewust worden van hun kunnen en zo een boost van zelfvertrouwen, weerbaarheid, gezondheid en bovenal; plezier krijgen.

De workshop van Kickfit als bedrijfsuitje is ideaal en kan overal worden verzorgd. De workshop wordt afgestemd op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een speciaal thema meegeven aan deze workshop? Geef dit dan aan ons door en wij vertalen dit vervolgens in bepaalde kenmerkende elementen van onze workshop. Wanneer je ideeën hebt over deze invulling, mag je deze altijd met ons delen. Maak ook kennis met kickboksen in Breda.