Rooster en tarieven

Word nu lid van Health Club Kickfit!
Health Club Kickfit hanteert 3 verschillende soorten abonnementen: Bronze, Silver en Gold.

Health Club Kickfit hanteert geen jaarcontracten. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar (schriftelijke opzegtermijn van één kalendermaand). Gezinsabonnementen zijn nu ook mogelijk, vraag naar de voorwaarden!

Kids Tarieven

* Kickfit Kids kunnen onbeperkt trainen voor een tarief van €31,00 per maand

Rooster groepslessen

Bekijk nu het rooster voor de groepslessen!

Wil je graag eens een proefles meemaken bij Kickfit Breda om te kijken of dit iets voor jou is? Reserveer dan een geheel vrijblijvend een gratis proefles!

MonTueWedThuFriSatSun
7:30
8:30
9:00
9:30
10:00
11:00
12:00
13:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00

Mon

Tue

Wed

Thu

Fri

Sat

Sun

Groepslessen in Breda bij Health Club Kickfit

Kickfit
Deze groepsles is voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Het is een toegankelijke vorm van het kickboksen gecombineerd met functionele fitnessoefeningen. De groepsles is een “high intensity” interval training.

Kickfit Fundamental
Kickfit Fundamental is een instaptraining waarin de basis wordt behandeld. In deze training zal extra aandacht worden gericht op het opvangen van een combinatie en op de kickbokstechnieken.

Kickfit for the ladies
Deze groepsles van Kickfit is speciaal gericht op vrouwen. Tijdens deze groepsles zal er een mix van fitness en kickboksen gegeven worden in Breda.

Kickfit Senioren
Niemand is te oud om te Kickfitten! Kickfit biedt nu voor 50plussers de groepsles Kickfit aan. De les wordt verzorgd door een oefentherapeut zodat er blessurevrij en optimaal gesport kan worden. Oftewel een leuke uitdaging.

Kickfit Kids
Even geen tv, Ipad of mobieltje. Voor de kids is er nu een leuke Kickfit training, een mix van fitness en kickboksen.
Streven is niet om vechtmonsters te creëren maar om de kids weerbaarder en fitter te maken. De kids worden met Kickfit weerbaarder, durven beter voor zichzelf op te komen en kunnen hun energie kwijt. Plezier en respect staan voorop!
Kickfit is een groepsles gericht op kids met een leeftijd tussen 6 en 12 jaar.

Kickfit Pro
Deze groepsles is gericht op sporters met een boksachtergrond die zowel technisch als conditioneel het beste uit zichzelf willen halen.
Ben je een gevorderde Kickfitter en wil je meer uit jezelf halen dan is Kickfit Pro het antwoord!

Kickfit Rookies
De Kickfit Rookies groepsles is gericht op pubers/jeugd van 12 jaar t/m 17 jaar. Zij maken op een uitdagende manier kennis met Circuittraining en met het Kickboksen.

Bagtraining
Dit is een unieke bokszaktraining in Breda, diverse stoot- en traptechnieken worden uitgevoerd op Adidas bokszakken.
Het is een intensieve en leuke conditietraining. Mocht je nooit gekickbokst hebben, dan is de Bagtraining een uitstekende instaptraining. De training wordt onder professionele begeleiding verzorgd, zodat de (kick)bokstechnieken goed worden aangeleerd. De bagtraining zorgt voor een hoge vetverbranding, stressontlading en spierversterking.

Circuittraining
Diverse verschillende functionele oefeningen worden op een hoog tempo uitgevoerd. De oefeningen zijn zeer verschillend en gericht op het verbeteren van de spierkracht en conditie. Alle spiergroepen worden getraind! Het is een effectieve functionele training waarbij natuurlijke lichaamsbewegingen worden uitgevoerd: (op)trekken, stoten, springen, werpen, duwen en tillen.

Circuit Endurance
Tijdens de Circuit Endurance training richt je je op uithoudingsvermogen. In de training kunnen apparaten worden gebruikt zoals een AirBike, SkiErg, roeitrainer, een touwtje etc. Focus ligt niet zozeer op kracht maar op uithoudingsvermogen oftewel maximaal aantal herhalingen & duur.

Strength en Conditioning
Strength en Conditioning richt zich zoals je aan de naam kan zien specifiek op kracht(conditie). In de training wordt gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd in één trainingsvorm. De training bestaat uit een warming-up, een technisch gedeelte om de moeilijke bewegingen te leren en een intensieve trainingsmoment van ongeveer 20 minuten.

HIIT (High Intensity Interval Training)
De HIIT is een snelle en effectieve training. De training duurt 30 minuten en bestaat uit intervallen. Je werkt aan kracht, balans, flexibiliteit en Core stabiliteit.

BBBB-training (Billen Buik Benen Boksen)
BBBB staat voor buik, billen, benen en boksen. Tijdens deze training werk je aan het versterken en strakker maken van je buik, billen, benen en je bovenlichaam met boksen.

Power Yoga
Power Yoga is een verlengstuk van ons uniek sportconcept. Het is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht, conditie en souplesse, maar tegelijkertijd geeft de les balans, rust en energie.

Bootcamp
In de buitenlucht Kickfitten! In groepsverband wordt er buiten getraind. Continu worden er diverse fitness en kickboks oefeningen afgewisseld (intervaltraining). Of het nu hagelt, sneeuwt of regent de trainingen gaan altijd door. Verleg samen met ons je grens!