Personal Training in Breda

Wanneer je jezelf mentaal en fysiek goed voelt zul je merken dat je meer kwaliteit uit het leven kunt halen. Toch is dit niet voor iedereen zo gemakkelijk en schiet sporten er vaak bij in. En dit terwijl je door te sporten juist meer energie krijgt.

Door middel van een personal training bij Kickfit werk je samen met een ervaren en passievolle personal trainer. Deze coach zal jou helpen om je persoonlijke doel(en) te behalen.

Waarom een Personal Training bij Kickfit?

Yassine Ikouaa is de eigenaar van Kickfit in Breda. Hij heeft een eigen methodiek ontwikkeld waar naast sport ook voedingsadvies, fysiotherapie en coaching erg belangrijk zijn. Kickfit is ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan alleen sporten. Wanneer je kiest voor personal training bij Kickfit in Breda zul je merken dat de coaches jou helpen om het maximale uit jezelf te halen door middel van hun trainingen.

Wanneer je kiest voor een personal trainer van Kickfit, zal er eerst een trainingsplan op maat gemaakt worden. Zo is het belangrijk om je doelen op te stellen en wat je wilt bereiken met de trainingen.
Kracht- en conditietraining is een onderdeel van personal training bij Kickfit in Breda, net als kickboksen/boksen. Met deze trainingstechnieken zorg je ervoor dat je conditie en je kracht naar een hoger niveau getild worden. Op deze manier zal je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld en je zelfvertrouwen vergroot worden. De personal trainer van Kickfit zal jou hier intensief in begeleiden en zorgen dat je grenzen worden verlegd om zo je uiteindelijke doel(en) te behalen.

Personal Training in een kleine groep

Met een personal trainer beleef je een persoonlijke en intensieve begeleiding. Wanneer je liever niet een-op-een traint, heb je bij Kickfit de mogelijkheid om in een kleine groep te trainen. Deze zogenoemde small group training houdt in dat je met 2 tot maximaal 4 personen tegelijkertijd resultaatgericht traint. Uit ervaring weten wij dat een small group training interactief en zeer effectief is. De duur van deze training is 1 uur en hier zal een personal trainer bij aanwezig zijn.