Personal Training

Wanneer je jezelf mentaal en fysiek goed voelt, zul je merken dat je meer kwaliteit uit het leven kunt halen. Toch is dit niet voor iedereen zo gemakkelijk. Wanneer je een fulltime baan hebt en weinig vrije tijd, zul je merken dat sporten er soms bij inschiet. En dit terwijl je door te sporten juist meer energie krijgt en jezelf fit voelt. Om dit te voorkomen kun je een personal trainer in de arm nemen.

Door middel van een personal training bij Kickfit werk je samen met een ervaren en passievolle personal trainer. Deze coach zal jou helpen om je persoonlijke doel(en) te behalen.

Waarom personal training bij Kickfit?

Yassine Ikouaa is de eigenaar van Kickfit in Breda. Hij heeft een eigen methodiek ontwikkeld waar naast sport ook voedingsadvies, fysiotherapie en coaching erg belangrijk zijn. Kickfit is ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan alleen sporten. Wanneer je kiest voor personal training bij Kickfit in Breda zul je merken dat de coaches jou helpen om het maximale uit jezelf te halen door middel van hun trainingen.

Wanneer je kiest voor een personal trainer van Kickfit, zal er eerst een trainingsplan op maat gemaakt worden. Zo is het belangrijk om je doelen op te stellen en wat je wilt bereiken met de trainingen. Op deze manier kan er een trainingsschema gemaakt worden die bij jou past.
Kracht- en conditietraining is een onderdeel van personal training bij Kickfit in Breda, net als kickboksen/boksen. Met deze trainingstechnieken zorg je ervoor dat je conditie en je kracht naar een hoger niveau getild worden. Op deze manier zal je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld en je zelfvertrouwen vergroot worden. De personal trainer van Kickfit zal jou hier intensief in begeleiden en zorgen dat je grenzen worden verlegd om zo je uiteindelijke doel(en) te behalen.

Personal trainer in een kleine groep

Met een personal trainer beleef je een persoonlijke en intensieve begeleiding. Wanneer je liever niet een-op-een traint, heb je bij Kickfit de mogelijkheid om in een kleine groep te trainen. Deze zogenoemde small group training houdt in dat je met 2 tot maximaal 4 personen tegelijkertijd resultaatgericht traint. Uit ervaring weten wij dat een small group training interactief en zeer effectief is. De duur van deze training is 1 uur en hier zal een personal trainer bij aanwezig zijn.

Bijkomend voordeel van een small group training is dat deze overal gegeven kan worden. Zo kun je de personal trainer bij jou thuis laten komen voor de training, of lekker in de buitenlucht trainen. Ook is het mogelijk om in overleg op één van de locaties van Kickfit Breda deze personal training te doen.

Meld je aan op de wachtlijst!

Een personal trainer in Breda die jou kan begeleiden, die vind je bij Kickfit. Momenteel werken wij met een wachtlijst. Je kunt het onderstaand formulier invullen, zodra er ruimte vrij komt, dan zullen wij contact met je opnemen. Wij hopen je op korte termijn te kunnen verwelkomen.

Dit is wat Kickfit ook voor jou kan betekenen!