Team Kickfit

Wij zijn een hecht team. Allen professionele gecertificeerde Kickfit trainers, klaar om met jou aan de slag te gaan! Al onze coaches zijn enorm leergierig en hebben gemeen dat ze het maximale uit de deelnemers halen, op wat voor gebied dan ook.

Interactie, passie, energie en inhoud staan bij ons centraal. Het is onze ambitie om mensen te inspireren en te motiveren om fysiek en mentaal fitter te worden.

Yassine Ikouaa

Yassine Ikouaa

Trainer

Yassine (founder) is professioneel kickbokser en jurist. Hij verzorgt groepslessen, personal trainingen en workshops. Zijn doel is om anderen meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en zelfbewustzijn te geven. Door het geven van trainingen en workshops wil Yassine anderen inspireren om actief te blijven, zodat sport ook hun leven positief kan beïnvloeden.

Esther Poncin

Esther Poncin

Clubmanager

Esther is de Clubmanager. Zij is er voor het personeel en de leden. Daarnaast zorgt Esther ervoor dat alles binnen Health Club Kickfit reilt en zeilt. Je kunt bij haar terecht voor vragen, ideeën, feedback of een gezellig praatje.

Ilias Bulaid

Ilias Bulaid

Trainer

Ilias is regerend werkeldkampioen kickboksen en verzorgt personal trainingen & workshops. Ilias houdt van winnen en daar doet hij alles voor. Met behulp van zijn ervaring, passie en focus helpt hij jou bij het behalen van jouw sportieve doelen.

Soulimane Fegrachi

Soulimane Fegrachi

Trainer

Soulimane is een ervaren en passievolle Kickfit Trainer. Soulimane verzorgt boksgerelateerde groepslessen en personal trainingen. Ervaar en beleef een conditioneel zware maar leuke leerzame les, waar je met plezier en spierpijn op terug kunt kijken.

Walid El Mohamadi

Walid El Mohamadi

Trainer

Walid heeft jaren op niveau gevoetbald en heeft recentelijk een AALO sportopleiding afgerond. Hij is verantwoordelijk voor alle buitenactiviteiten (Bootcamp & Conditietrainingen), daarnaast verzorgt Walid ook de Circuittrainingen.

Daphne van den Akkerveken

Daphne van den Akkerveken

Trainer

Daphne is een ervaren en passievolle Kickfit lady die de groepslessen Bagtraining & Kickfit (Ladies) verzorgt. Daarnaast is ze redactrice voor de Kickfit.Ladies pagina op Instagram.

Yousra Hider

Yousra Hider

Trainer

Yousra Hider is topsporter in Sambo worstelen. Daarnaast volgt zij succesvol de HBO opleiding Sportkunde. Yousra verzorgt de BBBB- en Kickfit Rookies groepslessen met veel passie en plezier.

Halim Msellemi

Halim Msellemi

Trainer

Halim is een zeer ervaren coach met de nodige expertise. Een expert binnen het domein kracht en conditie. Naast het coachen waakt Halim over de kwaliteit en structuur van de groepslessen.

Robin Jimmink

Robin Jimmink

Trainer

Robin is ons nieuwste aanwinst. Zij is fysiotherapeut en een fanatieke sporter. Met haar expertise en motivatie zorgt zij ervoor dat je blessurevrij alles uit de training haalt. Robin verzorgt diverse functionele groepslessen.

Kirsten Franken

Kirsten Franken

Trainer & Fitcoach

Kirsten is een Fitcoach & een all-round trainer. Zij verzorgt diverse groepslessen van Bagtraining tot Circuittraining. Daarnaast kan jij bij Kirsten terecht voor al jouw vragen m.b.t. voeding en leefstijl.

Astrid Voesenek

Astrid Voesenek

Yoga docent & receptioniste

De Yoga lessen van Astrid zijn toegankelijk voor iedereen: "Je hoeft niet een bepaalde type mens te zijn om Yoga te kunnen doen". De les is een gouden aanvulling op de overige groepslessen. De Yoga les is een inspannend en uitdagend, zowel voor lichaam als geest.

Ihsane Azarkan

Ihsane Azarkan

Receptioniste & Vormgever

Met Ihsane heeft Kickfit de leukste receptioniste in huis. Naast haar taken aan de receptie houdt Ihsane zich op de achtergrond bezig met de communicatie en administratie. Zij is gedisciplineerd in diverse online uitingen en weet als geen ander onze members te verwelkomen.

Linsy van Anholt

Linsy van Anholt

Fitcoach

Linsy is een ervaren voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Haar passie en kwaliteit is om mensen bewuster te maken en om mensen naar een gezondere leefstijl te begeleiden. Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met Linsy kun jij kritisch naar jouw voeding en training kijken.

Ezling van Gorcum

Ezling van Gorcum

Stagiaire

Ezling is onze stagiaire, zij volgt de MBO opleiding Sport & Bewegen. Ezling is een echte allrounder. Je ziet haar achter de receptie, als gastvrouw maar haar echte passie ligt bij de groepslessen. Ze verzorgt de BBBB training en is bezig om zichzelf verder te ontwikkelen.

Partners