Team Kickfit

Wij zijn een hecht team. Allen professionele gecertificeerde Kickfit trainers, klaar om met jou aan de slag te gaan! Al onze coaches zijn enorm leergierig en hebben gemeen dat ze het maximale uit de deelnemers halen, op wat voor gebied dan ook.

Interactie, passie, energie en inhoud staan bij ons centraal. Het is onze ambitie om mensen te inspireren en te motiveren om fysiek en mentaal fitter te worden.

Yassine Ikouaa

Yassine Ikouaa

Trainer

Yassine (founder) is professioneel kickbokser en jurist. Hij verzorgt groepslessen, personal trainingen en workshops. Zijn doel is om anderen meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en zelfbewustzijn te geven. Door het geven van trainingen en workshops wil Yassine anderen inspireren om actief te blijven, zodat sport ook hun leven positief kan beïnvloeden.

Faye Ceuleers

Faye Ceuleers

Trainer

Faye heeft de sportopleiding CIOS en opleiding pedagogiek succesvol afgerond. Zij is onder andere gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen aan kinderen/scholieren (weerbaarheid en fitheid). Daarnaast verzorgt Faye groepslessen Kickfit aan volwassenen op diverse locaties.

Ilias Bulaid

Ilias Bulaid

Trainer

Ilias is regerend werkeldkampioen kickboksen en verzorgt personal trainingen & workshops. Ilias houdt van winnen en daar doet hij alles voor. Met behulp van zijn ervaring, passie en focus helpt hij jou bij het behalen van jouw sportieve doelen.

Soulimane Fegrachi

Soulimane Fegrachi

Trainer

Soulimane is een ervaren en passievolle Kickfit Trainer. Soulimane verzorgt boksgerelateerde groepslessen en personal trainingen. Ervaar en beleef een conditioneel zware maar leuke leerzame les, waar je met plezier en spierpijn op terug kunt kijken.

Walid El Mohamadi

Walid El Mohamadi

Trainer

Walid heeft jaren op niveau gevoetbald en heeft recentelijk een AALO sportopleiding afgerond. Hij is verantwoordelijk voor alle buitenactiviteiten (Bootcamp & Conditietrainingen), daarnaast verzorgt Walid ook de Circuittrainingen.

Daphne van den Akkerveken

Daphne van den Akkerveken

Trainer & redactrice

Daphne is een ervaren en passievolle Kickfit lady die de groepslessen Bagtraining & Kickfit (Ladies) verzorgt. Daarnaast is ze redactrice voor de Kickfit.Ladies pagina op Instagram.

Yousra Hider

Yousra Hider

Trainer
Katharina Bråten

Katharina Bråten

Trainer

Katharina is afkomstig uit Noorwegen en moeder van 2 kinderen. Zij heeft een sportopleiding gevolgd en succesvol afgerond. Daarnaast doet Katharina ook mee aan fitnesswedstrijden. Oftewel genoeg kunde en ervaring om jou fitter te maken!

Kirsten Franken

Kirsten Franken

Trainer & Fitcoach

Kirsten is een Fitcoach & een all-round trainer. Zij verzorgt diverse groepslessen van Bagtraining tot Circuittraining. Daarnaast kan jij bij Kirsten terecht voor al jouw vragen m.b.t. voeding en leefstijl.

Astrid Voesenek

Astrid Voesenek

Yoga docente

De Yoga lessen van Astrid zijn toegankelijk voor iedereen: "Je hoeft niet een bepaalde type mens te zijn om Yoga te kunnen doen". De les is een gouden aanvulling op de overige groepslessen. De Yoga les is een inspannend en uitdagend, zowel voor lichaam als geest.

Linsy van Anholt

Linsy van Anholt

Fitcoach

Linsy is een ervaren voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Haar passie en kwaliteit is om mensen bewuster te maken en om mensen naar een gezondere leefstijl te begeleiden. Sport en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met Linsy kun jij kritisch naar jouw voeding en training kijken.

Ihsane Azarkan

Ihsane Azarkan

Receptioniste/Vormgever

Met Ihsane heeft Kickfit de leukste receptioniste in huis. Naast haar taken aan de receptie houdt Ihsane zich op de achtergrond bezig met de communicatie en administratie. Zij is gedisciplineerd in diverse online uitingen en weet als geen ander onze trainees te verwelkomen. Daarnaast verzorgt Ihsane de trainingen aan onze kleine Kickfit Kids deelnemers.

Isa Zaman

Isa Zaman

Receptioniste/Gastvrouw

Partners