Kickboksen bij Kickfit

Wil jij kickboksen in Breda? Join de kickbokslessen van Kickfit! Deze groepsles is leuk voor iedereen. Je traint gewoon op jouw niveau. Het is een toegankelijke vorm van het kickboksen waarbij je in tweetallen aan de slag gaat met verschillende kickbokscombinaties. Daarnaast wordt de groepsles gecombineerd met diverse kracht- en conditieoefeningen. Leuk én effectief, dus de perfecte workout!

Kickboksen in Breda

Kickboksen is een leuke en effectieve workout waarbij je vrijwel al je spiergroepen gebruikt. Daarnaast train je samen onder begeleiding van een Kickfit coach. Je leert verschillende combinaties en oefent deze om en om. Met de instructies van je coach zal je snel merken dat de combinaties na iedere kickboksles weer een stukje makkelijker zijn om te onthouden en dat je steeds beter wordt. Dat maakt kickboksen ook zo leuk! Je kan het op een laagdrempelige manier toevoegen aan je wekelijkse workout-schema, maar je kan ook echt aan je kickboksniveau werken. Combineer de kickboksles bijvoorbeeld met een bagtraining om nog meer te werken aan je techniek.

 

 

 

Waarom kickboksen bij Kickfit?

  • Persoonlijke begeleiding
    Bij Kickfit staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Onze ervaren trainers zorgen voor individuele aandacht, waardoor je sneller leert en groeit. Of je nu een beginner bent of jouw vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze begeleiding helpt je bij het behalen van jouw doelen.

  • Toegankelijke en vriendelijke sfeer
    Een prettige trainingsomgeving is essentieel voor jouw motivatie en vooruitgang. Kickfit onderscheidt zich door de open en vriendelijke sfeer. Onze sportschool is een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar een positieve en ondersteunende gemeenschap heerst.

Gezondheid en fitness

Kickboksen in Breda is niet alleen een effectieve manier om jouw conditie te verbeteren, maar het is ook een geweldige tool voor stressvermindering en zelfverdediging. Elke les bij Kickfit daagt jou uit en zorgt ervoor dat je mentaal en fysiek sterker wordt.

We weten dat jouw tijd waardevol is. Daarom biedt Kickfit flexibele lestijden aan die passen bij jouw drukke schema. Of je nu ’s ochtends of ’s avonds wilt trainen, wij hebben een optie die bij jou past.

 

 

 

 

 

 

Kickfit Kids

Op een veilige en leuke manier leren kickboksen! Streven is niet om “vechtmonsters” te creëren maar om de kids weerbaarder en fitter te maken. De kids worden weerbaarder, durven beter voor zichzelf op te komen en kunnen hun energie kwijt. Plezier en respect staan voorop!

Boek jouw kennismaking

Boek vandaag nog jouw kennismakingsles kickboksen in Breda. Of je nu fitnessdoelen wilt bereiken, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon een leuke en actieve gemeenschap wilt joinen, Kickfit is de plek voor jou. Een kennismakingsles bij Kickfit kost €12,- en is één maand geldig. Kies jouw ideale dag en tijdstip en plan je kennismaking direct in. Naast de les krijg je dan ook gelijk een rondleiding en extra informatie over de club en alle faciliteiten. Dus waar wacht je nog op? Start your Kickfit experience!

kennismaken met kickboksen in Breda