Kickboksen in Breda bij Kickfit

Wil jij kickboksen toevoegen aan jouw sportschema? Deze groepsles is voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Het is een toegankelijke vorm van het kickboksen. In een tweetal ga jij aan de slag met diverse (kick)bokscombinaties. Daarnaast wordt de groepsles kickboksen in Breda afgesloten met diverse kracht- en conditieoefeningen.

Waarom kickboksen bij Kickfit in Breda?

 • Persoonlijke begeleiding
  Bij Kickfit staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Onze ervaren trainers zorgen voor individuele aandacht, waardoor je sneller leert en groeit. Of je nu een beginner bent of jouw vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze begeleiding helpt je bij het behalen van jouw doelen.
 • Toegankelijke en vriendelijke sfeer
  Een prettige trainingsomgeving is essentieel voor jouw motivatie en vooruitgang. Kickfit onderscheidt zich door zijn open en vriendelijke sfeer. Onze sportschool is een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar een positieve en ondersteunende gemeenschap heerst.
 • Gezondheid en fitness
  Kickboksen in Breda is niet alleen een effectieve manier om jouw conditie te verbeteren, maar het is ook een geweldige tool voor stressvermindering en zelfverdediging. Elke les bij Kickfit daagt jou uit en zorgt ervoor dat je zowel mentaal als fysiek sterker wordt.
 • Flexibele lesschema’s
  We weten dat jouw tijd waardevol is. Daarom biedt Kickfit flexibele lestijden aan die passen bij jouw drukke schema. Of je nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds wilt trainen, wij hebben een optie die bij jou past.
kickboksen breda

 

 

 

Kickfit Pro

 

Deze groepsles is gericht op sporters met een (kick)boksachtergrond die zowel technisch als conditioneel meer uit zichzelf willen halen. Ben je een gevorderde Kickfitter en wil je meer uit jezelf halen dan is Kickfit Pro het antwoord!

Boek nu jouw kennismaking

Boek vandaag nog jouw kennismakingsles kickboksen in Breda. Of je nu fitnessdoelen wilt bereiken, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon een leuke en actieve gemeenschap wilt joinen, Kickfit is de plek voor jou. Een kennismakingsles bij Kickfit kost €12,- en is één maand geldig. Kies jouw ideale dag en tijdstip en plan je kennismaking direct in. Naast de les krijg je dan ook gelijk een rondleiding en extra informatie over de club en alle faciliteiten. Dus waar wacht je nog op? Start your Kickfit experience!

kennismaken met kickboksen in Breda