Word lid of boek een introductieles!

1. Bekijk snel de mogelijkheden en schrijf je in via https://kickfit.nl/tarieven/
2. Je kunt kiezen uit 10 verschillende groepslessen! Bekijk snel ons lesrooster
3. Wil je kennismaken met een van de groepslessen dan is het mogelijk om een introductieles te boeken. Het is mogelijk om een strippenkaart te kopen of om een lidmaatschap af te sluiten.
4. Wij adviseren om een lidmaatschap af te sluiten, onze lidmaatschappen zijn namelijk maandelijks opzegbaar (rekening houdend met 1 kalendermaand opzegtermijn).
5. Download de Kickfit app in de App Store of Google Play Store!

Eerste bezoek aan Health Club Kickfit

Wil je kennismaken met Health Club Kickfit dan is het mogelijk om een losse kennismakingsles te kopen. Nadat je een groepsles via de Kickfit-app hebt geboekt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin meer informatie. Neem deze mail goed door.

Mocht je Health Club Kickfit voor de eerste keer gaan bezoeken, dan is het belangrijk om op zijn minst 10 minuten voorafgaand de groepsles aanwezig te zijn. Wij hebben dan ruim de tijd om jou te verwelkomen en wegwijs te maken binnen de sportclub.

Hopelijk tot snel bij de leukste sportclub van Breda!

The Coffeelounge

The Coffeelounge is een mooi verlengstuk van Health Club Kickfit. In deze unieke omgeving kun je onder andere terecht voor een goede kop koffie of een gezond sapje. Alle producten worden vers en in eigen keuken bereid. Daarnaast hebben wij een samenwerking met xxl-nutrition. Net zoals Kickfit staat ook XXL Nutrition voor de beste kwaliteit. Wij bieden diverse heerlijk eiwitshakes aan. The Coffeelounge draagt bij aan een gezonde lifestyle.