Jongerencoaching Breda

Kickfit is meer dan een sportclub. Naast het aanbieden van reguliere trainingen richt Kickfit zich op het coachen en begeleiden van jongeren waarbij het even niet lekker loopt. Sport wordt hierbij als middel ingezet om te werken aan houdings- en gedragsverandering. Daarnaast kunnen de jongeren pedagogisch begeleid worden. Yassine staat geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Kickfit en Stichting OpenDoor werken al ruim 10 jaar nauw met elkaar samen. Kickfit enerzijds als coach gericht op specifieke doelgroepen en OpenDoor als pedagogische ondersteuning. Door de activiteiten te bundelen en de expertise en ervaring samen in te zetten wordt een uniek aanbod gecreëerd.

Lees meer over de samenwerking met Opendoor.

Kickfit Empowerment Traject

De empowerment training is gebaseerd op de persoonlijke ervaring van ondernemer Yassine. Hij gebruikt hiervoor zijn kickboks carrière als vertrekpunt en hanteert hierbij ook een stoïcijnse filosofie. In de coronatijd waarin zijn eerste onderneming (Kickfit) volledig stil kwam te liggen, heeft hij een tweetal bedrijven gelanceerd. Oftewel focus op de dingen die je wel kunt beïnvloeden. Momenteel runt Yassine 3 unieke en succesvolle bedrijven in Breda: Kickfit, Waterbike Nederland en Souk Breda.

Met de Empowerment Training wilt Yassine jongeren leren hoe zij passie en dromen kunnen omzetten in concrete actie. In de training wordt er niet stapsgewijs verteld wat je precies moet doen. Met de training wilt Yassine jongeren stimuleren om zelf op zoek te gaan naar een mindset en routekaart die bij de jongeren passen.