Jongerencoaching

Kickfit is meer dan een sportclub. Naast het aanbieden van reguliere trainingen (o.a. groepstraining, personal training en workshops) richt Kickfit zich op het coachen/begeleiden van jongeren. Sport wordt hierbij ingezet om te werken aan houdings- en gedragsverandering. Daarnaast kunnen de jongeren begeleid worden in het kader van leefstijl (bijvoorbeeld voeding en dagplanning), sociale media gebruik en solliciteren.

Kickfit en Stichting OpenDoor werken al ruim vier jaar met elkaar samen. Kickfit enerzijds als sportinstructeur (gericht op specifieke doelgroepen) en OpenDoor als pedagogische ondersteuning. Door de activiteiten te bundelen en de expertise en ervaring samen in te zetten wordt een uniek aanbod gecreëerd.

Lees meer over de samenwerking met Opendoor.

Health Club Kickfit en Stichting OpenDoor zijn een gouden 1-2!

 • Individuele begeleiding en in groepsverband

  Persoonlijk en in kleinere groepen met maximaal zeven talenten. Begeleiding en coaching van de talenten staat centraal.

 • Kennis van de sociale kaart

  Er kan per direct beroep worden gedaan op het eigen netwerk van Kickfit en OpenDoor.

 • Juridische achtergrond

  Yassine (eigenaar Kickfit) heeft een sociaal juridische achtergrond en is van daaruit bekend met de jongerenproblematiek.

 • Vangnet voortijdige schoolverlaters

  Het vangnet voor jongeren die voortijdig school verlaten is in Breda niet dekkend genoeg. Kickfit biedt het vangnet voor deze jongeren door 1-op-1 begeleiding.