Health Club Kickfit

Kickfit heeft een eigen locatie, met diverse aantrekkelijke mogelijkheden!
Health Club Kickfit is geen doorsnee sportschool. Het is een unieke sportomgeving waar je op maat functionele en afwisselende trainingen kunt volgen. Dit kan in de vorm van een groepsles, personal training of small group training.

De groepslessen die wij dagelijks aanbieden zijn onder andere Circuittraining, Bagtraining, BBB (Benen, Billen en Buik) en Indoor cycling.
De groepslessen worden onder professionele begeleiding verzorgd. Je kunt er ook terecht voor deskundig advies op het gebied van voeding en lifestyle. Een gezond leven is meer dan alleen sporten!
Health Club Kickfit kenmerkt zich als een gezellige en toegankelijke sportclub waar hard wordt getraind.

Bekijk snel de mogelijkheden!

 

Parkeren

Health Club Kickfit is gevestigd op de Slingerweg 108-110 in Breda.
Je kunt aan de voorzijde van het pand gratis parkeren (in de parkeervakken). Het is ook mogelijk om op het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand te parkeren (bereikbaar via de Gieterijstraat). Voor toegang dien je telefonisch contact op te nemen.

Daarnaast is het mogelijk om aan de voorzijde van Cycle Studio Kickfit (Slingerweg 95) te parkeren.

In de avonden en in het weekend hebben wij op de Markkade 1 (naast Cycle Studio Kickfit) een extra parkeerterrein tot onze beschikking. Er is meer dan voldoende parkeerruimte. Voor toegang of meer informatie kun je contact opnemen met de receptie.

 
 
 

The Coffeelounge

The Coffeelounge is een mooi verlengstuk van Health Club Kickfit. In deze unieke omgeving kun je onder andere terecht voor een goede kop koffie of een gezond sapje. Alle producten worden vers en in eigen keuken bereid. The Coffeelounge draagt bij aan een gezonde lifestyle.