Circuittraining Breda

Ben jij op zoek naar een functionele circuittraining in Breda? Dan zit je hier goed! Diverse functionele oefeningen worden op een hoog tempo uitgevoerd. De oefeningen zijn zeer afwisselend en gericht op het verbeteren van de spierkracht en conditie. Alle spiergroepen worden getraind! Het is een effectieve training waarbij natuurlijke lichaamsbewegingen worden uitgevoerd: (op)trekken, stoten, springen, werpen, duwen en tillen.

Wij bieden meerdere groepslessen circuittraining per week aan. Bij Kickfit ben je verzekerd van sporten in een stimulerende, positieve omgeving waar je jezelf op je gemak voelt. Sluit je aan bij een kennismakingsles en ontdek of het wat voor jou is!

Hoe zien onze circuittrainingen eruit?

Tijdens de circuittrainingen voeren we meerdere oefeningen achter elkaar uit. Zo rust de ene spiergroep terwijl je de andere traint. We leggen dus in hoog tempo de focus op verschillende spiergroepen. De intensiteit van een circuittraining is hoog. Bij onze circuittrainingen word je getraind en gecoacht door gecertificeerde trainers die weten wat ze doen. Ons doel is jou inspireren en motiveren om fysiek en mentaal fitter te worden! 

Is de circuittraining ook voor beginners? 

Ben je nog niet zo bekend in de sportschool en wil je graag starten? We maken graag kennis met je. Onze groepslessen zijn geschikt voor beginners, ook onze circuittraining. We heten je van harte welkom en je zult je snel onderdeel voelen van een hechte sportcommunity!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je aan voor een kennismakingsles

Zin om met een circuittraining mee te doen? Schrijf je dan eenvoudig online in en plan je first timer kennismakingsles via onze app. Heb je nog vragen? Je bereikt ons eenvoudig via de website of mail naar contact@kickfit.nl. Liever iemand telefonisch spreken? Bel dan naar 076-532 76 01. Ons team staat je graag te woord!