Bagtraining

 

Een unieke bokszaktraining in Breda waar diverse stoot- en traptechnieken worden uitgevoerd op bokszakken! Een leuke en intensieve conditietraining waar we onder meer bezig zijn met voetenwerk, conditie en basis stoten en trappen! Een unieke en energieke training! 

Kickfit biedt verschillende circuittrainingen per week aan. Bij ons volg je groepslessen in een positieve en energieke omgeving waar jij je comfortabel voelt. Dat vinden we heel belangrijk. Schrijf je in voor een proefles en ontdek of onze bag training bij jou past!

 

Hoe werkt een bokszak workout?

Tijdens een bokszak training werken we aan verschillende spiergroepen, zoals armen, benen en je core! Ook nemen we altijd een stukje kickbokstechniek en conditie mee! De workouts worden dan ook altijd door ervaren en professionele trainers gegeven. Iedere dag van de week worden de trainingen verzorgd. Je vindt dus altijd een geschikt moment om aan te sluiten!

Kan ik meedoen als ik nog nooit heb gebokst?

Heb je nog niet eerder aan kickboksen gedaan? Geen enkel probleem! Onze bag training is een uitstekende instaptraining en het is mogelijk om zonder enige ervaring aan te sluiten. Ook trainen we op de bokszakken en wordt er dus geoefend of gespard met elkaar. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo meedoen met de training! Je bent van harte welkom en je maakt meteen deel uit van onze Kickfit sportcommunity!

Doe mee met een proefles!

Enthousiast geworden en wil je meedoen met onze bokszak training? Meld je meteen online aan en boek je proefles via onze app! Eerst graag een proefles? Dat is ook mogelijk! Je boekt eenvoudig online een introductieles waarbij je naast onze bagtraining ook de keuze hebt uit andere groepslessen. Voor al je vragen zijn we bereikbaar via onze website. Mail naar contact@kickfit.nl. Even bellen? Bereik ons dan via 076-532 76 01. Ons team helpt je graag verder!