Bagtraining In Breda

 

Een unieke bagtraining in Breda waar diverse stoot- en traptechnieken worden uitgevoerd op bokszakken. Een leuke en intensieve conditietraining waar we onder meer bezig zijn met voetenwerk, conditie en basis stoten en trappen. Een unieke en energieke training! 

Kickfit biedt verschillende circuittrainingen per week aan. Bij ons volg je groepslessen in een positieve en energieke omgeving waar jij je comfortabel voelt. Dat vinden we heel belangrijk. Schrijf je in voor een kennismakingsles en ontdek of onze bagtraining bij jou past.

Hoe werkt een bagtraining?

Tijdens een bagtraining in Breda werken we aan verschillende spiergroepen, zoals armen, benen en je core. Ook nemen we altijd een stukje kickbokstechniek en conditie mee. De workouts worden door ervaren en professionele trainers gegeven. Iedere dag van de week worden de trainingen verzorgd. Je vindt dus altijd een geschikt moment om aan te sluiten.

Kan ik meedoen als ik nog nooit heb gebokst?

Heb je nog niet eerder aan gekickbokst? Geen enkel probleem! Onze bagtraining is een uitstekende instaptraining en het is mogelijk om zonder enige ervaring aan te sluiten. We trainen op de bokszakken, maar er wordt ook gespard met elkaar. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo meedoen met de training. Je bent van harte welkom en je maakt meteen deel uit van onze Kickfit sportcommunity!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek een kennismaking

Enthousiast geworden en wil je meedoen met onze bagtraining bij Kickfit in Breda? Meld je meteen online aan en boek je kennismakingsles via de app! Naast onze bagtraining heb je ook de keuze uit andere groepslessen. Maak kennis met ons team en de club om er zeker van te zijn dat Kickfit bij jou past. Wil je je na de kennismaking aanmelden? Leuk! Dat kan in de sportschool of je regelt het via de Sportbitapp. Zien we je binnenkort bij onze bagtraining in Breda?