Rooster en tarieven

Word nu lid van Health Club Kickfit!
Health Club Kickfit hanteert 3 verschillende soorten abonnementen: Bronze, Silver en Gold.

Health Club Kickfit hanteert geen jaarcontracten. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar (schriftelijke opzegtermijn van één kalendermaand). Gezinsabonnementen zijn nu ook mogelijk, vraag naar de voorwaarden!

Kids Tarieven

* Kickfit Kids kunnen onbeperkt trainen voor een tarief van €30,00 per maand

Groepslessen in Breda bij Health Club Kickfit

Kickfit
Deze groepsles is voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Het is een toegankelijke vorm van het kickboksen gecombineerd met functionele fitnessoefeningen. De groepsles is een “high intensity” interval training.

Kickfit for the ladies
Deze groepsles van Kickfit is speciaal gericht op vrouwen. Tijdens deze groepsles zal er een mix van fitness en kickboksen gegeven worden in Breda.

Kickfit Senioren
Niemand is te oud om te Kickfitten! Kickfit biedt nu voor 50plussers de groepsles Kickfit aan. De les wordt verzorgd door een oefentherapeut zodat er blessurevrij en optimaal gesport kan worden. Oftewel een leuke uitdaging.

Kickfit Kids
Even geen tv, Ipad of mobieltje. Voor de kids is er nu een leuke Kickfit training, een mix van fitness en kickboksen.
Streven is niet om vechtmonsters te creëren maar om de kids weerbaarder en fitter te maken. De kids worden met Kickfit weerbaarder, durven beter voor zichzelf op te komen en kunnen hun energie kwijt. Plezier en respect staan voorop!
Kickfit is een groepsles gericht op kids met een leeftijd tussen 6 en 12 jaar.

Kickfit Pro
Deze groepsles gericht op (top)sporters met een boksachtergrond die zowel technisch als conditioneel het beste uit zichzelf willen halen.
Ben je een gevorderde of een professioneel (kick)bokser en wil je meer uit jezelf halen dan is Kickfit Pro het antwoord!

Bagtraining
Dit is een unieke bokszaktraining in Breda, diverse stoot- en traptechnieken worden uitgevoerd op Adidas bokszakken.
Het is een intensieve en leuke conditietraining. De training wordt onder professionele begeleiding verzorgd, zodat de (kick)bokstechnieken goed worden aangeleerd. De bagtraining zorgt voor een hoge vetverbranding, stressontlading en spierversterking.

Circuittraining
Diverse verschillende functionele oefeningen worden op een hoog tempo uitgevoerd. De oefeningen zijn zeer verschillend en gericht op het verbeteren van de spierkracht en conditie. Alle spiergroepen worden getraind! Het is een effectieve functionele training waarbij natuurlijke lichaamsbewegingen worden uitgevoerd: (op)trekken, stoten, springen, werpen, duwen en tillen.

HIIT (High Intensity Interval Training)
Met de HIIT train je met je eigen lichaamsgewicht. Je werkt aan kracht, balans, flexibiliteit en Core stabiliteit.
En dat met het eigen lichaam als Tool.

BBBB-training (Billen Buik Benen Boksen)
BBBB staat voor buik, billen, benen en boksen. Tijdens deze training werk je aan het versterken en strakker maken van je buik, billen, benen en je bovenlichaam met boksen.

Power Yoga
Power Yoga is een verlengstuk van ons uniek sportconcept. Het is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht, conditie en souplesse, maar tegelijkertijd geeft de les balans, rust en energie.

Bootcamp
In de buitenlucht Kickfitten! In groepsverband wordt er buiten getraind. Continu worden er diverse fitness en kickboks oefeningen afgewisseld (intervaltraining). Of het nu hagelt, sneeuwt of regent de trainingen gaan altijd door. Verleg samen met ons je grens!

Conditietraining
Health Club Kickfit biedt ook een conditietraining aan in Breda. Dit is een uitdagende groepsles om jouw conditie en looptechniek te verbeteren. Veel mensen lopen hard maar weten niet hoe ze een hardloop training moeten opbouwen. Daardoor ontstaan er vaak snel blessures. Daarnaast zorgen wij met intervaltrainingen ervoor dat jouw conditie beter wordt.

Rooster groepslessen

Bekijk nu het rooster voor de groepslessen!

Wil je graag eens een proefles meemaken bij Kickfit Breda om te kijken of dit iets voor jou is? Reserveer dan een geheel vrijblijvend een gratis proefles!

Wij hanteren momenteel een zomerrooster!

MonTueWedThuFriSatSun
9:00
9:30
10:00
11:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00

Mon

Tue

Wed

Thu

Fri

Sat

Sun