Team Kickfit

Wij zijn een hecht team. Allen professionele gecertificeerde Kickfit trainers, klaar om met jou aan de slag te gaan! Al onze coaches zijn enorm leergierig en hebben gemeen dat ze het maximale uit de deelnemers halen, op wat voor gebied dan ook.

Interactie, passie, energie en inhoud staan bij ons centraal. Het is onze ambitie om mensen te inspireren en te motiveren om fysiek en mentaal fitter te worden.

Yassine Ikouaa

Yassine Ikouaa

Trainer

Yassine (founder) is professioneel kickbokser en jurist. Hij verzorgt groepslessen, personal trainingen en workshops. Zijn doel is om anderen meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en zelfbewustzijn te geven. Door het geven van trainingen en workshops wil Yassine anderen inspireren om actief te blijven, zodat sport ook hun leven positief kan beïnvloeden.

Faye Ceuleers

Faye Ceuleers

Trainer

Faye heeft de sportopleiding CIOS en opleiding pedagogiek succesvol afgerond. Zij is onder andere gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen aan kinderen/scholieren (weerbaarheid en fitheid). Daarnaast verzorgt Faye groepslessen Kickfit aan volwassenen op diverse locaties.

Ilias Bulaid

Ilias Bulaid

Trainer

Ilias is wereldkampioen kickboksen 2015 en verzorgt personal trainingen & workshops. Ilias houdt van winnen en daar doet hij alles voor. Met behulp van zijn ervaring, passie en focus helpt hij jou bij het behalen van jouw sportieve doelen.

Soulimane Fegrachi

Soulimane Fegrachi

Trainer

Soulimane is een ervaren en passievolle Kickfit Trainer. Soulimane verzorgt groepslessen en personal trainingen op diverse Health Centra. Hij verzorgt een conditioneel zware en leuke les, waar je met plezier en spierpijn op terug kunt kijken.

Mylia van Gastel

Mylia van Gastel

Trainer

Mylia heeft de sportopleiding CIOS succesvol afgerond en verzorgt Kickfit Bootcamps in de buitenlucht. Daarnaast verzorgt Mylia personal trainingen en groepslessen. Mylia is het jongste lid van team Kickfit en is getalenteerd in verschillende disciplines waaronder tennis, boksen en atletiek.

Tessa van Aard

Tessa van Aard

Floormanager/Fitcoach

Tessa van Aard heeft naast haar Fitcoach werkzaamheden ook een coördinerende rol binnen Health Club Kickfit. Tessa is gespecialiseerd in Sport- en Bewegingseducatie (HBO) en heeft ruime ervaring in de sportbranche.

Laura van Acker

Laura van Acker

Fitcoach
Jeremia Kortmann

Jeremia Kortmann

Trainer
Ihsane Azarkan

Ihsane Azarkan

Receptioniste/Vormgever
Santino Bholasing

Santino Bholasing

Trainer
Jep de Goede

Jep de Goede

Vormgever

Partners