Team Kickfit

Wij zijn een hecht team. Allen professionele gecertificeerde Kickfit trainers, klaar om met jou aan de slag te gaan! Al onze coaches zijn enorm leergierig en hebben gemeen dat ze het maximale uit de deelnemers halen, op wat voor gebied dan ook.

Interactie, passie, energie en inhoud staan bij ons centraal. Het is onze ambitie om mensen te inspireren en te motiveren om fysiek en mentaal fitter te worden.

Yassine Ikouaa

Yassine Ikouaa

Trainer

Yassine (founder) is professioneel kickbokser en jurist. Hij verzorgt groepslessen, personal trainingen en workshops. Zijn doel is om anderen meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en zelfbewustzijn te geven. Door het geven van trainingen en workshops wil Yassine anderen inspireren om actief te blijven, zodat sport ook hun leven positief kan beïnvloeden.

Faye Ceuleers

Faye Ceuleers

Trainer

Faye heeft de sportopleiding CIOS en opleiding pedagogiek succesvol afgerond. Zij is onder andere gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen aan kinderen/scholieren (weerbaarheid en fitheid). Daarnaast verzorgt Faye groepslessen Kickfit aan volwassenen op diverse locaties.

Ilias Bulaid

Ilias Bulaid

Trainer

Ilias is wereldkampioen kickboksen 2015 en verzorgt personal trainingen & workshops. Ilias houdt van winnen en daar doet hij alles voor. Met behulp van zijn ervaring, passie en focus helpt hij jou bij het behalen van jouw sportieve doelen.

Soulimane Fegrachi

Soulimane Fegrachi

Trainer

Soulimane is een ervaren en passievolle Kickfit Trainer. Soulimane verzorgt groepslessen en personal trainingen op diverse Health Centra. Hij verzorgt een conditioneel zware en leuke les, waar je met plezier en spierpijn op terug kunt kijken.

Mylia van Gastel

Mylia van Gastel

Trainer

Mylia heeft de sportopleiding CIOS succesvol afgerond en verzorgt Kickfit Bootcamps in de buitenlucht. Daarnaast verzorgt Mylia personal trainingen en groepslessen. Mylia is het jongste lid van team Kickfit en is getalenteerd in verschillende disciplines waaronder tennis, boksen en atletiek.

Laura van Acker

Laura van Acker

Fitcoach/Sales

Naast haar Fitcoach- en sales werkzaamheden is Laura geschoold als fysiotherapeute. Daarom is zij een waardevolle toevoeging aan het Kickfit team. Met haar kennis en expertise weet zij wat het beste is voor iedere uitdaging.

Jeremia Kortmann

Jeremia Kortmann

Trainer

Jeremia is naast een Crossfit Atleet en Nederlands Kampioen gewichtheffen ook een gecertificeerde Crossfit Trainer. Zijn passie en expertise neemt hij mee in zijn trainingen. De trainingen zijn gericht op “Strenght & Conditioning”, pittig maar toegankelijk! Jeremia laat jou op een bewuste en unieke wijze kennis maken met kracht & conditie.

Ihsane Azarkan

Ihsane Azarkan

Receptioniste/Vormgever

Met Ihsane heeft Kickfit de leukste receptioniste in huis. Naast haar taken aan de receptie houdt Ihsane zich op de achtergrond bezig met de communicatie en administratie. Zij is gedisciplineerd in diverse online uitingen en weet als geen ander onze trainees te verwelkomen. Daarnaast verzorgt Ihsane de trainingen aan onze kleine Kickfit Kids deelnemers.

Santino Bholasing

Santino Bholasing

Trainer

Santino is een van onze meest veelzijdige trainers. Hij is een gecertificeerde Crossfit Trainer en heeft een kickboksachtergrond. Santino verzorgt diverse trainingen en weet iedere training uit te bouwen tot een ware uitdaging. Zijn bijnaam is “de drillsergant”.

Jep de Goede

Jep de Goede

Vormgever

Onze vormgever, Jep houdt zich bezig met al onze communicatieve uitingen en bedenkt bij elke actie een leuke oplossing. Hij heeft een verfrissende stijl en ondersteunt tevens onze backoffice. Zijn brede kennis in diverse ontwikkelingstools is een goede toevoeging aan het team.

Partners