Kickfit kinderfeestjes

Wil jij je verjaardag in stijl vieren? Zoek je een leuke uitdaging om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te doen? Vier je verjaardag dan met Health Club Kickfit! Kickfit biedt twee leuke arrangementen aan die jouw verjaardag tot de mooiste dag van het jaar kunnen maken. Samen met één van onze trainers ga je allerlei leuke oefeningen doen, schminken of t-shirts maken! Maak jouw verjaardag een onvergetelijke en uitdagende dag!

Arrangementen

Het Kickfit-arrangement, dit arrangement bestaat uit een aantal leuke speelse oefeningen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je met elkaar korte wedstrijdjes aan. Daarna wordt je getrakteerd op een vers stukje fruit. Als afsluiting een leuke verrassing!

Prijs: €12,50 per deelnemer, bij minimaal 8 deelnemers.

Kickfit thema arrangement

Het Kickfit-thema-arrangement. Er is keuze uit diverse thema’s; Ninja’s, Superhelden, Spionnen, Karate Kids of een thema naar keuze (in overleg is alles mogelijk!). Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht door een aantal spannende opdrachten en leuke creatieve spelletjes. Laat jezelf schminken in een thema of maak een mooi t-shirt! Drinken en fruit zitten hierbij inbegrepen!

Prijs €15,- per deelnemer, bij minimaal 8 deelnemers.